petak, 2. siječnja 2015.

ANTICELULIT KREMA GEL, 200 ML


CIJENA: 22.70 KM 
Može se naručiti putem telefona: 061/401-937
Karakteristika: Krema protiv stvaranja celulita i za rastvaranje celulita, sa ekstraktom bršljana i eteričnim uljem ruzmarina.

Dejstvo: Anticelulit krema gel uz pomoć ekstrakta bršljana i eteričnim uljem ruzmarina omogućava izbacivanje toksina putem kože uz istovremeno poboljšanje njene mikrocirkulacije. Krema se lahko upija u kožu, djeluje drenažno i utiče na tonus kože, hrani je i daje joj glatkoću. Pored anticelulitnog dejstva utiče i na ublažavanje proširenih vena. Ruzmarin ima jači učinak na mikrocirkulaciju od svih poznatih biljaka, jaču čak i od divljeg kestena, koji je poznat po svojim karakteristikama da pojačava mikrocirkulaciju i cirkulaciju uopšte. Zbog toga je novi anticelulit krema gel čudo našeg novog programa.

Način upotrebe: Nanijeti tanak sloj kreme na istuširane dijelove tijela, preporučujemo navečer pred spavanje jer ruzmarin i bršljan djeluju drenažno na kožu, a aloa vera je hrani i daje joj glatkoću.
Zapažanja iz mreže:  Pored odličnih rezultata vezanih za celulit, evidentno je smanjenje kilograma redovnom upotrebom kreme, mjesečno i do 3,5 kilograma.

Nema komentara:

Objavi komentar