srijeda, 31. prosinca 2014.

PAKOVANJE ZA KOSU


CIJENA: 9.00 KM 
Može se naručiti putem telefona: 061/401-937


Karakteristike: Proizvod za njegu kose sa biljnim ekstraktima koprive i D-pantenola i aktivnim komponentama koje veoma povoljno utiču na korjen kose i zaštitu vlasi, dajući joj prirodan, lepršav i zdrav izgled.
Dejstvo: Kopriva (urtica dioica) ima blagotvorno dejstvo na korjen kose i jedna je od najboljih biljaka za njegu kose. Odlična je protiv opadanja kose i za jačanje korjena kose. Bogata je kalcijumom, fosforom, gvožđem, natrijumom, a sadrži i vitamin C, A, B2, i K. Kopriva prodire do lojnih žlijezda, ublažava njihovo prekomjerno lučenje i normalizuje ga. Silicijumova jedinjenja sprječavaju lomljenje vlasi i učvršćuju korjen kose. Djeluje antialergijski, antistresno, protivupalno, poboljšava cirkulaciju kože.
Način upotrebe: Pakovanje nanijeti na suhu ili vlažnu kosu, ostavi nekoliko minuta da djeluje (u zavisnosti od tipa i stepena oštećenja kose) a zatim isprati vodom. Proizvod je namjenjen za njegu svih tipova kose. Posebno dejstvo ima na: suhu, oštećenu, farbanu kosu, kosu tretiranu raznim kiselinama, minivalom.
Zapažanja iz mreže: U kombinaciji sa šamponom protiv peruti, zaustavlja opadanje kose i pospješuje njen rast. Nakon pranja malo utrljati u korjen kose i ostaviti da odstoji što će djelovati do idućeg pranja kose. Ukoliko kosa sporije raste, redovnom upotrebom pakunga primjetit ćete da se brzina rasta uveliko povećala.

Nema komentara:

Objavi komentar