utorak, 30. prosinca 2014.

SANITAR GEL – MIRIS LAVANDA, OCEAN i BOR, 500 ml


CIJENA: 8,40 KM      

Može se naručiti putem telefona: 061/401-937


  Karakteristike: Sanitar gel je sredstvo namjenjeno za čišćenje i održavanje higijene sanitarija i svih površina u kupatilu i toaletu. Miris bosiljka i borovine obezbjedjuje dugotrajanu  svježinu. Sadrži biorazgradive aktivne materije, sredstva za dezinfekciju i fosfate. Koristi se bez maski i zaštitnih rukavica, jer ne iritira kožu i disajne organe. Redovno korišćenje sprječava gomilanje kamenca od tvrde vode, ostatka sapunice i prljavštine. Stvara visok sjaj bez ogrebotina.


 Dejstvo: Namjenjen je prije svega domaćinstvima za redovno održavanje kupatila i svih sanitarija u njemu. Djeluje antibaktericidno na gram pozitivne i gram negativne bakterije, dezodoriše i ostavlja prijatnu dugotrajnu svježinu.




Način upotrebe: Postoji više načina upotrebe. Nanosi se spužvicom na nakvašene površine ili odmah sapere ili ostavi da deluje 15-20 minuta nakon čega se ispere vodom. Ostavlja visok sjaj, a pri tome ne oštećuje površine koje se čiste. Na tretiranoj površini ostavlja zaštitni film na kome se ne zadržavaju kapljice vode, masnoće i prljavština. Ovim proizvodom osim kupatila možemo dezinfikovati i druge površine u kući: parket, kvake, stolice i dr., a sa rastvorom u vodi dobijamo izuzetno dobar osvježivač prostorija sa mirisom borovine.
 




Zapažanja iz mreže:

  • Pomaže pri otklanjanu kurjeg oka. 
  • Blagi rastvor se koristi za održavanje parketa.

Nema komentara:

Objavi komentar